Om os

Solgården - Aktivitet og beskæftigelse er et dagtilbud målrettet voksne med særlige behov, som funktionsnedsættelser enten grundet handicap eller psykisk sårbarhed.

På Solgården arbejder vi ud fra det menneskesyn og de værdier, at alle mennesker kan noget, alle mennesker har potentiale for at udvikle sig og alle mennesker har glæde af at bidrage med det de kan, og se det komme andre mennesker til gode. 

Vi gennemfører produktion og læringsforløb med afsæt i en række forskellige værksteder. Alle indsatser på Solgården er kollektivt tilrettelagt og individuelt tilpasset dine forudsætninger og målrettet, så du opnår læring til (arbejds-) livet. Vi lægger vægt på at gøre det nemt for dig at blive en aktiv del af de sociale og arbejdsmæssige fællesskaber, der er på Solgården. 

Målet er at udvikle og styrke dine personlige, sociale og faglige kompetencer. Succeskriteriet for et forløb på Solgården, er at du oplever at det giver mening for dig at du får udfordringer, der matcher dine forudsætninger, og at du oplever at få brugt dig selv, og bliver set for det du kan komme til at kunne -sammen med andre.

Medarbejdergruppen på Solgården er tværfaglig. Det betyder, at der udover en stor gruppe pædagogisk uddannede medarbejdere også er en faglært kok, en gartner, en fysioterapeut, en psykomotorisk terapeut, en grafisk designer og mange andre spændende mennesker, som står klar til at byde dig velkommen  i vores fællesskaber på Solgården. 
Solgården – Aktivitet og beskæftigelse er et dagtilbud i henhold til Servicelovens § 103 og § 104. Herudover er det muligt at komme i et ressourceforløb i henhold til Lov om Aktiv Beskæftigelse i samarbejde med Jobcenteret.

Dit tilbud på Solgården er i tidsrummet kl 09:00 til 14:30. Der er mulighed for at tilkøbe ydertid i morgen- og eftermiddagstimerne. Ydertid er pasning og foregår i tidsrummet 07:30 til 09:00 og kl. 14:30-16:00.

Meget mere om Solgården

Luk alle
Udfold alle

glad mand rækker kaffekop frem til skål

glade mennesker sidder rundt om et bål

mand kigger nærgående på en robot lavet i Mediestyrken