Skip til hoved indholdet
    Hjem Fysioterapi

Fysioterapi

- leg, læring og udfordring, hele livet

Hvem kan få fysioterapi på Solgården?

Alle borgere som har en henvisning fra egen læge til vederlagsfri fysioterapi, tilbydes træning på Solgården. Hvis der er usikkerhed på om man har ret til vederlagsfri fysioterapi, kan man få svar fra egen læge.

Hvem er vi?

Vi er to fysioterapeuter, Matias og Karin. Vi har tilsammen erfaring indenfor forskellige grene af fysioterapien, bl.a. sensorisk bearbejdning, neurorehabilitering og særlig tilrettelagt svømning. Vi træner begge med alle borgere som modtager fysioterapi. Vi mener, det er vigtigt at alle borgere har en nær relation til os begge, således at det er trygt og helt naturligt for borgeren, når en af os er fraværende og den anden varetager træningen.

Hvordan arbejder vi?

Vi arbejder med udgangspunkt i borgerens motivation og er overbeviste om at al leg er læring. Med udgangspunkt i overbevisningen om at alle har et potentiale for at lære hele livet, arbejder vi med at styrke kroppen således at borgerne bevarer sin kropslige selvstændighed.

Hvordan er vores afbudsregler?

Afbud bedes meddeles til os senest dagen før kl. 15.00 pr. telefon eller sms:

Matias 20364341 eller

Karin 20582044.

Da fysioterapien på Solgården er en selvstændig funktion, er det ikke muligt for værkstederne at give os besked, hvis borgerne er syge eller holder fri. Afbud skal derfor altid gives selvstændigt til fysioterapien. 

Solgården - Aktivitet og Beskæftigelse

Høje-Taastrup Kommune

Solsortevej 9 B-D

2630 Taastrup

Telefon: 43 35 43 50

e-mail: solgaarden@htk.dk

Angiv ikke personfølsomme oplysninger i mails. Brug i stedet sikker post.

Send sikker digital post