Skip til hoved indholdet
    Hjem Læring til livet

Læring til livet

Samværstilbud.

Vores tilbud om samvær

Hos os vil du arbejde med kroppens sanser igennem aktiviteter, der er præget af musik, kunst, kreativitet og udendørsliv.

Her kommer du til at mærke din krop og få en større forståelse af hvem du er. 

Vi har både sanserum og sansehave, bålplads, dansegulv, mini biograf og stor passion for at skabe rum for lige præcis for dig.  

 

Måne i mørkt rum

Vi er Solgårdens digitale talerør. Her arbejder vi med forskellige medie-opgaver, men det vigtige er, at vi er sammen om at løse opgaven.

Vi elsker samarbejdet og processerne - men vi ved godt, at det kan være hårdt at arbejde sammen, så hos os får du mulighed for at træne, hvordan du bliver bedre til det.

Derudover kan du blive bedre til at kommunikere og skabe fortællinger.

Vi laver fortællinger til forskellige medier: Magasin, fotoudstilling, Podcast, TV, Apps og film.

Vi skriver også på nogle skøre historier.

Medieværkstedets sidste nye investering er 3D printere. Vi printer hjælpemidler og vi omsætter vores ideer og design til fysisk udtryk.


Her arbejder vi med at omdanne indtryk til udtryk.

F.eks. kan man tage en ide, en drøm, en følelse og lave den om til billedkunst, syning, skulptur, installation, udstilling eller et perlebillede.

Du lærer at formidle hvad, der er vigtigt for dig, at forstå andres udtryk og at være i et fællesskab sammen med forskellige mennesker.     

  


To mænd bager kager

Beskrivelse på vejVi er Solgårdens musik-tilbud. Hos os har du mulighed for at arbejde med musik på mange forskellige måder. Du kan være med til sammenspil, indspilning af sang og musik, lydrejser, forberede vores interne festival ”Højtryk”, optræde ved arrangementer og andre kreative aktiviteter med afsæt i musik.

Musikværkstedet skiller sig ud ved, at du ikke har alle dage i musik. Du kan have 1 dag i musik og de resterende i dit faste værksted. Hver fredag flytter Musikværkstedet til Cafe Solsikken, hvor vi har stort sammenspil og alle kan deltage. 

Lyt til Solgårdens sang

   

  

Solgården - Aktivitet og Beskæftigelse

Høje-Taastrup Kommune

Solsortevej 9 B-D

2630 Taastrup

Telefon: 43 35 43 50

e-mail: solgaarden@htk.dk

Angiv ikke personfølsomme oplysninger i mails. Brug i stedet sikker post.

Send sikker digital post